Στούντιος - Δωμάτια Στούντιος - Δωμάτια , διαθέτει δωμάτια, διαμερίσματα με κουζίνα στη Τήνο

www.tinos-guide.gr και στο www.tinostravel.gr θα βρείτε πληροφορίες για την Τήνο,, αξιοθέατα, ιστορία και τον πολιτισμό της Τήνου, πανέμορφες παραλίες, μπορείτε να βρείτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια , δρομολόγια πλοίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τήνο, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, δωμάτια, Είναι το ιδανικό νησί για της διακοπές σας και για τον γάμο σας στη Τήνο. Πάσχα στην Τήνο!‎ Στην Τήνο υπάρχουν ταξί και Λεωφορεία για τα εσωτερικά δρομολόγια.‎ Η Τήνος ένα νησί με πολλές φυσικές ομορφιές, υπέροχες παραλίες. Η Τήνος είναι ένα σύγχρονο νησί, με ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή που υποδέχεται σχεδόν όλο τον χρόνο επισκέπτες και προσκυνητές για τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια πλοίων προς Τήνο

Η Τήνος βρίσκεται στις βόρειες Κυκλάδες και είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Άνδρο, τη Μύκονο και τη Σύρο. Απέχει 82 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά και 64 από το λιμάνι της Ραφήνας.
Ταξιδέψετε με πλοίο από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και τα γύρω νησιά στην Τήνο. Μπορείτε ακόμα να κλείσετε online τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας μέσα από το Aktoploika.gr και τότε το ταξίδι σας θα είναι ακόμα πιο άνετο και ξέγνοιαστο. Η διαδρομή από τον Πειραιά στην Τήνο διαρκεί περίπου 5 ώρες με συμβατικό πλοίο και περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά με ταχύπλοο. Η διαδρομή από την Ραφήνα στην Τήνο διαρκεί περίπου 4 ώρες με συμβατικό πλοίο ενώ με ταχύπλοο διαρκεί περίπου 2 ώρες. Το καλοκαίρι υπάρχει πλοίο που αναχωρεί και από το Λαύριο για την Τήνο και η διαδρομή διαρκεί περίπου 4 ώρες.
Γενικά υπάρχουν πολλές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια προς το νησί της Τήνου.
Από Πειραιά, με δρομολόγιο των Blue Star Ferries, Hellenic Sea Ways, Aegean Speed Lines.
Από Ραφήνα, με δρομολόγια των Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines και Sea Jets.
Συνδέσεις με άλλα λιμάνια:
Η Τήνος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα εξής λιμάνια: Πειραιάς, Ραφήνα, Αμοργός, Άνδρος, Ίος, Κουφονήσια , Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Σύρος, Θεσσαλονίκη.
Ο καλύτερος τρόπος αν θέλετε να ανακαλύψετε το νησί είναι με αυτοκίνητο ή κάποιο μηχανάκι, καθώς οι περισσότεροι δρόμοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Υπάρχουν επίσης και τοπικές συγκοινωνίες που συνδέουν τη Χώρα με τα περισσότερα χωριά του νησιού αλλά και ταξί τα οποία μπορείτε να βρείτε στη Χώρα.


© Tinos Guide 2018. All right reserved.